doctoral thesis
Utjecaj sastava i udjela masnih kiselina na odlaganje lipida i regulaciju otpuštanja glukoze iz jetre u štakora na visokomasnoj prehrani

University of Zagreb
School of Dental Medicine
Chair of Physiology

Cite this document

Marolt Banek, I. (2018). Utjecaj sastava i udjela masnih kiselina na odlaganje lipida i regulaciju otpuštanja glukoze iz jetre u štakora na visokomasnoj prehrani (Doctoral thesis). Zagreb: University of Zagreb, School of Dental Medicine. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:127:485912

Marolt Banek, Iva. "Utjecaj sastava i udjela masnih kiselina na odlaganje lipida i regulaciju otpuštanja glukoze iz jetre u štakora na visokomasnoj prehrani." Doctoral thesis, University of Zagreb, School of Dental Medicine, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:127:485912

Marolt Banek, Iva. "Utjecaj sastava i udjela masnih kiselina na odlaganje lipida i regulaciju otpuštanja glukoze iz jetre u štakora na visokomasnoj prehrani." Doctoral thesis, University of Zagreb, School of Dental Medicine, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:127:485912

Marolt Banek, I. (2018). 'Utjecaj sastava i udjela masnih kiselina na odlaganje lipida i regulaciju otpuštanja glukoze iz jetre u štakora na visokomasnoj prehrani', Doctoral thesis, University of Zagreb, School of Dental Medicine, accessed 28 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:127:485912

Marolt Banek I. Utjecaj sastava i udjela masnih kiselina na odlaganje lipida i regulaciju otpuštanja glukoze iz jetre u štakora na visokomasnoj prehrani [Doctoral thesis]. Zagreb: University of Zagreb, School of Dental Medicine; 2018 [cited 2024 March 28] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:127:485912

I. Marolt Banek, "Utjecaj sastava i udjela masnih kiselina na odlaganje lipida i regulaciju otpuštanja glukoze iz jetre u štakora na visokomasnoj prehrani", Doctoral thesis, University of Zagreb, School of Dental Medicine, Zagreb, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:127:485912

Please login to the repository to save this object to your list.